Uthållighet en viktig faktor i en snabb värld

Att ha ett tydligt fokus i kikaren gör att jag kan vara uthållig och vila blicken i drömmen, passionen, för jag vet vart jag ska. Men jag kan ha svårt att bedöma om jag rör på mig överhuvud taget, missmodet kan lätt inträda.

Att ha ett tydligt fokus i luppen gör att jag inte snavar på detaljerna, men jag har lätt att tappa lusten för jag ser inte alls vad som är syftet med allt arbete, och visst kan jag se att gräset är grönare på andra sidan.

Uthållighet handlar om att ha förmågan att kunna växla mellan dessa tillstånd i snabbt tempo och med respekt för tillståndens absoluta existens. Mao inget tillstånd är bättre än den andra och att i svåra tider inte få panik och titta rakt ner i produktivitetens destruktiva käftar, eller fly i kikarens möjliga framtid och fastna i drömmarnas fantastiska värld.

/Magnus Jonason, LOVAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *