Omvärld & Perspektiv

”- Vi vill möjliggöra för kunskap och perspektiv att spridas, så att verksamheter utvecklas långsiktigt, mänskligt och lönsamt”.

Vi vill ge och få perspektiv för att verksamheter ska utvecklas 
- Ibland spanar vi här hemma och ibland längre bort.

Varje dag, året runt, producerar organisationer i vårt land varor och tjänster. En stor del är levereras till andra länder, på världens tuffaste marknader. Varje dag innebär nya utmaningar! Att man vann igår betyder bara att man har lite bättre förutsättningar att lyckas idag. I varje hörn av världen väntar högst kompetenta människor och organisationer fast övertygade om att ta över framgången. Vi behöver ha blicken där ute!

Att själva kontinuerligt söka spännande perspektiv gör att LOVAK fortsätter att utveckla sig själv som organisation och förflyttar oss in i framtiden och har en ytterligare dimension att erbjuda ert företag.

Arbete hos er med omvärldsanalys och omvärldsbevakning.

Vi spanar lokalt och globalt och återger det vi ser genom olika tjänster såsom workshops med omvärldsanalys, föreläsningar och arbete med att bygga in omvärldsbevakning i verksamhetens kultur.  

Fråga gärna oss hur! 

Konkurrenskraft via omvärldsbevakning

Vi skaffar oss internationella perspektiv från ett land i framkant, Sydkorea. 
Vill du följa med på nästa resa? Vi kan erbjuda utbyten mellan förtag och kulturer både inom Sverige och internationellt.  

Fråga gärna oss hur! 

Inspirationsföredrag och framtidsfrukostar

Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter och tankar samt det vi ser sker kontinuerligt i vår omvärld genom inspirationsföreläsningar med olika typer av syften/ teman/ dialoger.  Vi ser att det är viktigt att erbjuda dessa korta stunder att samlas kring för diskussion och eftertanke mellan företagen - omvärldsbevakning är konkurrenskraft idag.

Intresseanmälan till frukostföredrag

Vill du veta när vi har nästa frukostföredrag ? Maila oss så skickar vi en inbjudan till dig 

info@lovak.se

Nästa tillfälle; 12 juni 2019
"Blockchain som princip och hur den kan komma att påverka vår företagskultur" -
Eskilstuna

18 juni 2019 Framtidsdag med LOVAK
#erfarenhetsutbyte
#framtidsspaning
#omvärldsbevakning
Västerås

Tankar om människor och verksamheters utveckling

Följ oss på våra Facebook evenemang för att at del av datum och platser för dessa. 

Följ oss på Facebook

Vi skriver även ner våra tankar i en blogg, där vi vill ge perspektiv på människors och verksamheters utveckling.  Följ bloggen: #PeopleMakePeopleGrow

till bloggen

Ansvar - Delaktighet - Engagemang - Tillit - Långsiktighet - Transparens