Vilka är LOVAK


Vi på LOVAK är ett gäng människor som gillar att utmana oss själva.
Vi är ständigt på jakt efter nya utmaningar, perspektiv, trender och tankar om framtiden.
Det ni får av oss är ett genuint, engagerat input av erfarenheter och perspektiv in i er verksamhet.

Magnus Jonason

Har de senaste 20 åren drivit egna företag och har sedan början på 1990 utbildat chefer och ledare i olika organisationer. Magnus brinner för företagare och företagande, nya perspektiv och att starta upp nya projekt och verksamheter.
Magnus finns med och stöttar verksamheter med nya perspektiv, visioner och vinklingar på verksamheten. Och brinner för framtidens företag, samhälle och långsiktigt tänkande.
070-396 44 68
magnus@lovak.se

Följ mig

Lars Svorse

Dialogen är ledarskapets verktyg och kommunikation är nyckeln. Med en bakgrund som pedagog och officer i svenska armen samt i FN-tjänst och ett antal år som chef och ledare i privat, kommunal och statlig verksamhet inledde han sin konsultbana 1994. Favoritämnen är ledarskap, grupputveckling och kommunikation. Svorse är duktig på att få människor att utmana sitt mindset, och brinner för att alla ska känna att de tillhörighet, bekräftas, bidrar och utvecklas i verksamheten.
070-386 44 68
  svorse@lovak.se

Följ mig

Björn Medin

Teknikern som kommit vilse. Efter 25 år I storföretag i olika ledarroller så har Björn för snart 10 år sedan tagit klivet in i konsultvärlden. Björn spenderar idag mycket av sin tid hos företag och organisationer stöttande både företagsstruktur, säljteknik och bolagsledning. Björn brinner för att stötta i arbetet kring strategier och struktur för utveckling av bolaget och arbetar gärna med ledningsgruppsutveckling och styrelseuppdrag samt som konsultstöd åt VD/ägare.
070-534 65 01
  bjorn.medin@lovak.se

Följ mig

Sara Collin

Sara är vår ”certifierade framtidsstrateg” och arbetar gärna med strategier kring omvärld och marknad. Har över 20 års erfarenhet inom servicebranschen, företagsekonom med service management utbildning, har drivit och utvecklat verksamheter inom mötes- och konferensbranschen. Har även fler års erfarenhet projektledare och processledare för samverkansprojekt inom bla. området kompetensförsörjning.

Sara brinner för att få människor från olika världar att mötas och byta perspektiv samt skapa dialog och lärande.

Sara stöttar i frågor kring omvärldsanalys, strategisk kompetensförsörjning, värdefulla möten, kundkultur och mindset kring lärande/bemötande/service/sälj/paketering och marknad.

073-052 34 32
  sara.collin@lovak.se

Följ mig

  Sara Gustavson

  Sara är spindeln i nätet i LOVAK med ansvar för det administrativa. Med sin beteendevetenskapliga bakgrund och administrativa skills är hon navet som håller ordning på konsulterna och relationerna till kunderna.
  Sara brinner för mötet med människor och hit vänder du dig för både små och stora frågor. Allt från information om vår verksamhet, kursstarter, bokningar av lämpliga mötesplatser och praktiska detaljer som fakturor.
  070-410 04 42
    sara.gustavson@lovak.se

  Följ mig

  Kontakta oss

   Läs om; LOVAK Integritetspolicy

   Ansvar - Delaktighet - Engagemang - Tillit - Långsiktighet - Transparens