Våra samlade erfarenheter

LOVAK syn på verksamhetsutveckling

Varje dag, året runt, producerar organisationer i vårt land varor och tjänster. En stor del är levereras till andra länder, på världens tuffaste marknader. Varje dag innebär nya utmaningar! Att man vann igår betyder bara att man har lite bättre förutsättningar att lyckas idag. I varje hörn av världen väntar högst kompetenta människor och organisationer fast övertygade om att ta över framgången.

Magnus Jonason

Har de senaste 20 åren drivit egna företag och har sedan början på 1990 utbildat chefer och ledare i olika organisationer. Magnus brinner för företagare och företagande, nya perspektiv och att starta upp nya projekt och verksamheter.
Magnus finns med och stöttar verksamheter med nya perspektiv och vinklingar på verksamheten och brinner för framtidens företag, långsiktigt tänkande och stora visioner.
070-396 44 68
magnus@lovak.se

Björn Medin

Teknikern som kommit vilse. Efter 25 år I storföretag i olika ledarroller så har Björn för snart 10 år sedan tagit klivet in i konsultvärlden. Björn spenderar idag mycket av sin tid hos företag och organisationer stöttande både företagsstruktur, säljteknik och bolagsledning.
070-534 65 01
  björn.medin@lovak.se

Följ mig

Sara Collin

Kundkulturen - hjärtat för kunden. Sara har över 20 års erfarenhet inom servicebranschen, företagsekonom med service management utbildning samt har drivit och utvecklat verksamheter inom service och konferensbranschen.
Sara brinner för mötet mellan människor och mötet med kund och stöttar verksamheter i frågor kring Värdefulla Möten, företagets kundkultur och mindset kring bemötande/service/ sälj/paketering och marknad.
073-052 34 32
  sara.collin@lovak.se

Följ mig

  Sara Gustavson

  Spindeln i nätet i LOVAK med ansvar för det administrativa. Med sin beteendevetenskapliga bakgrund och administrativa skills är hon navet som håller ordning på konsulterna och relationerna till kunderna.
  Sara brinner för mötet med människor och hit vänder du dig för både små och stora frågor. Allt från information om vår verksamhet, kursstarter och praktiska detaljer som fakturor.
  070-410 04 42
    sara.gustavson@lovak.se

  Följ mig
   

  Ansvar - Delaktighet - Engagemang - Tillit - Långsiktighet - Transparens